Bejelentkezés
LETOLTES.FREEBASE.HU

FREEBASE

tárhely

Info

LETOLTES.FREEBASE.HU
/jatek.html

Ingyen Letöltés - Hasznos Programok - FREE Downloads

Ingyenes, freeware programok, szoftverek számos kategóriában, letöltés

Legújabb twittek

Keresés

Add a Startlaphoz

Ingyenes/Freeware programok Játék kategóriában:

America's Army: Special Forces v2.3.0

Az amerikai hadsereg hivatalos játéka, melyben végigjárhatunk egy katonai kiképzést, valamint szimulált küldetésekben vehetünk részt. A remek grafikával rendelkező program ingyenes, hálózatban és egydül is játszható. (Méret: 780.6 MB)

BMW M3 Challenge

Az ingyenes autóversenyben a legmodernebb BMW kocsikat vezethetünk kötött pályákon. A szimulátor egyaránt alkalmas egy-, illetve többjátékos módra a regisztrált felhasználóknak. Külső és belsőnézet, többféle beállítás, 5-25 körös versenyek valamint látványos grafika és élvezetes hangeffektus jellemzi. (Méret: 354.8 MB)

1848 (magyar)

Ez a körökre osztott stratégiai játék az 1848-as forradalom és szabadságharc eseményeit dolgozza fel. A Hydrogame kitűnő játékát az Oktatási Minisztérium támogatásával ingyenesen tölthetitek le. A játékot ketten is játszhatják egymás ellen interneten, vagy hálózaton. (Méret: 99.8 MB)

Hirdetés

Kattints a hirdetésre
Kattints ideWarning: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_no5c8h27jps8q7pls9eqc592o5, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0