Bejelentkezés
LETOLTES.FREEBASE.HU

FREEBASE

tárhely

Info

LETOLTES.FREEBASE.HU
/iroda.html

Ingyen Letöltés - Hasznos Programok - FREE Downloads

Ingyenes, freeware programok, szoftverek számos kategóriában, letöltés

Legújabb twittek

@steindani A photos standard minőséget tudom javasolni. Úgy korlátlan a képes tarhely

Orbán: Rettegj, magyar! https://t.co/kCbCeTjLtM

Aki nem megy el szavazni, azt személyesen rúgom seggbe https://t.co/rs66hnN53P

ÚJ! Array felvétel, állásajánlat! - Még több állás: https://t.co/03LGydPruu https://t.co/VhoNkSxbs1

Ki vásárolt nagyobb tárhelyet? https://t.co/vqu701cIU6

@dude75 @dggfthr @hron84 A hétköznapi magnókazetta szalagja soha nem volt megbízható, a CD technológiája egy-két év… https://t.co/tCfJCOgyBk

@szoges ékezetet, szóközt tartalmazó belépési névvel nem lehet belépni a https://t.co/YIVt6XS5uj új oldalra, az ügy… https://t.co/koVTVzA9Lk

@antigravitacio Pedig nem lehet megunni!! 😀😀 Miénk 5 hónapos lassan, de tárhely már alig, alig.. 🤣Jó kutyázást! és KITARTÁST! 😀

O365 OneDrive for Bussines 1 Tb tárhely növelés 5 Tb-ra https://t.co/PD94nzZ03y https://t.co/UxcAegZfPM

Keresés

Add a Startlaphoz

Ingyenes/Freeware programok Iroda kategóriában:

OxygenOffice Professional (volt OpenOffice Premium)

A legjobb, teljesen ingyen használható irodai programcsomag! Akinek nincs hivatalos Office-a, annak nélkülözhetetlen programcsomag! Szövegszerkesztő, táblázatkészítő, prezentációkészítő, adatbáziskezelő, rajzoló és matematika függvénykészítő alkalmazásokkal! Verzió: 2.2.0 magyar (Méret: 190 MB)

PDF Creator (magyar)

Sokunknak okozott már problémát egyes dokumentumok, főleg web oldalak archiválása. Ez a program abban segít nekünk, hogy ne kelljen többé HTML és mappa, vagy egyéb dokumentumoknál óriási máretű képek csatolásával tárolni az információkat.
A program magyar nyelvű! (Méret: 11.1 MB)

Smart Code Studio

Vonalkód, névejegy és más réteges dokumentumok készítésére használhatjuk ezt a remek programot. A program bár angol nyelvű, mégis minden kézre esik, ott van ahol lennie kell. A program segítségéval akár CD-DVD borítókat is készíthetünk, több féle felirat elrendezéssel, ebből kiemelném a kőrkörös feliratozási módot.
Természetesen amit mi ajánlunk az a free verzió ami magán és céges felhasználásra is ingyenes és megelégszik egy PI-es gép erejével. (Méret: 16.9 MB)

SZÁMADÓ-21 könyvelő free

Ingyenes könyvelő program, annak előnyeivel és hátrányaival! Figyelem! Csak 32 bites Windows operációs rendszeren (Windows 95, Windows 98, Windows NT 4, Windows 2000, Windows XP) használható!
Verzió: 1.10 (Méret: 20.7 MB)

Hirdetés

Kattints a hirdetésre
Kattints ide