Bejelentkezés
LETOLTES.FREEBASE.HU

FREEBASE

tárhely

Info

LETOLTES.FREEBASE.HU
/iroda.html

Ingyen Letöltés - Hasznos Programok - FREE Downloads

Ingyenes, freeware programok, szoftverek számos kategóriában, letöltés

Legújabb twittek

Specifikációk: 6,9 inch-es, 2,160 x 1,080 felbontású kijelző 1.8GHz Snapdragon 636 processzor 6 Gb RAM 128 Gb tárhe… https://t.co/CfYBsQqLac

@Czokie @bolykidotorg mondjuk megoldás lenne, ha az app Settings oldalán az összes ilyen adata ki lenne írva (tárhe… https://t.co/ygKv3LTHcL

Annyira nem tudom, mennyi tárhely kellene a next laptopra. Igazából semmi sincs a gépemen pár dokumentumon kívül. SEMMI 🤔

Keresés

Add a Startlaphoz

Ingyenes/Freeware programok Iroda kategóriában:

OxygenOffice Professional (volt OpenOffice Premium)

A legjobb, teljesen ingyen használható irodai programcsomag! Akinek nincs hivatalos Office-a, annak nélkülözhetetlen programcsomag! Szövegszerkesztő, táblázatkészítő, prezentációkészítő, adatbáziskezelő, rajzoló és matematika függvénykészítő alkalmazásokkal! Verzió: 2.2.0 magyar (Méret: 190 MB)

PDF Creator (magyar)

Sokunknak okozott már problémát egyes dokumentumok, főleg web oldalak archiválása. Ez a program abban segít nekünk, hogy ne kelljen többé HTML és mappa, vagy egyéb dokumentumoknál óriási máretű képek csatolásával tárolni az információkat.
A program magyar nyelvű! (Méret: 11.1 MB)

Smart Code Studio

Vonalkód, névejegy és más réteges dokumentumok készítésére használhatjuk ezt a remek programot. A program bár angol nyelvű, mégis minden kézre esik, ott van ahol lennie kell. A program segítségéval akár CD-DVD borítókat is készíthetünk, több féle felirat elrendezéssel, ebből kiemelném a kőrkörös feliratozási módot.
Természetesen amit mi ajánlunk az a free verzió ami magán és céges felhasználásra is ingyenes és megelégszik egy PI-es gép erejével. (Méret: 16.9 MB)

SZÁMADÓ-21 könyvelő free

Ingyenes könyvelő program, annak előnyeivel és hátrányaival! Figyelem! Csak 32 bites Windows operációs rendszeren (Windows 95, Windows 98, Windows NT 4, Windows 2000, Windows XP) használható!
Verzió: 1.10 (Méret: 20.7 MB)

Hirdetés

Kattints a hirdetésre
Kattints ide