Bejelentkezés
LETOLTES.FREEBASE.HU

FREEBASE

tárhely

Info

LETOLTES.FREEBASE.HU
/inter.html

Ingyen Letöltés - Hasznos Programok - FREE Downloads

Ingyenes, freeware programok, szoftverek számos kategóriában, letöltés

Legújabb twittek

Keresés

Add a Startlaphoz

Ingyenes/Freeware programok Internet kategóriában:

Acoo Browser 1.32

IE alapú böngésző, rengeteg hasznos beépített fungcióval. Képes több ablakos böngészésre, popup blokkert is tartalmaz. A program magyar nyelvű, az alap IE lecserélésére tökéletes lehet. (Méret: 1.14 MB)

Opera 9.1 Hun

Méltán népszerű böngésző legújabb változata, immár magyar nyelvű telepítővel. A program főbb jellemzői a többlapos böngészés, a beépített levelező kliens, popup blokker, a stílusok szabad módosítása, valamint a biztonságos böngészés. Az elődjeihez képest a kezelhetősége és a felülete már az internet explorerhez szokottak számára is megfelelő lehet. (Méret: 6.2 MB)

JAlbum 7.3

Webes képalbumokat készíthetünk az ingyenes magyar nyelvű, Java- alapú szoftverrel. A programban számtalan megjelenítési forma (skin) található, amit a fejlesztő weboldaláról tovább bővíthetünk. A projekt elven működő Jalbum többféle képformátum kezelésére is alkalmas, megosztás, feltöltés, diavetítés, illetve számtalan beállítási lehetőség található még a programban. (Méret: 15.3 MB)

Ewisoft Web Builder

Ez a program méltán népszerû lehet, webszerkesztésben járatlanabbak számára. Lépésröl lépésre készíthetjük oldalainkat és határok közé sem vagyunk szorítva. Létre hozhatunk új oldalakat, saját sablont, saját stílust különösebb erőfeszítés nélkül. (Méret: 8.0 MB)

Hirdetés

Kattints a hirdetésre
Kattints ideWarning: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_h858mn2kj4evkc7r233obqkt73, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0