Bejelentkezés
LETOLTES.FREEBASE.HU

FREEBASE

tárhely

Info

LETOLTES.FREEBASE.HU
/grafi.html

Ingyen Letöltés - Hasznos Programok - FREE Downloads

Ingyenes, freeware programok, szoftverek számos kategóriában, letöltés

Legújabb twittek

Keresés

Add a Startlaphoz

Ingyenes/Freeware programok Grafika kategóriában:

IrfanView v4.00 (magyar)

Ingyenesen használható képnéző, melynek előnye a kisméret és a gyorsaság. Az IrfanView segítségével 60 féle képformátumot nyithatunk meg: jpeg, gif, bmp, dib, rle, pcx, png, tiff, tga,ras/sun, ico, avi, wav, mid, rmi, wmf, emf, pbm, pgm, ppm, iff/lbm és Photo-CD. Készíthetünk bemutatókat, a képeket kinyomtathatjuk és tetszésünk szerint átalakíthatjuk. A letöltendő csomagban megtalálható a telepítő program, a magyarítás, valamint a kiegészítő pluginek. (Méret: 5 MB)

Gimp 2.2.8

A GNU Image Manipulation Program (GIMP) egy nagyon rugalmas alkalmazás, amely fénykép retusálásra, képszerkesztésre és kép készítésére használható. Sokféle fájlformátumot, nyelvet és operációs rendszert támogat. Mivel számos szolgáltatása és bővítménye van, ezért időbe telhet, míg megtanul mesteri módon bánni vele. (Méret: 11.3 MB)

FastStone Screen Capture 4.2

Tökéletes képlopó alkalmazás. Menthetünk teljes képernyőt, aktív ablakot, szögletesen kijelölt területet, szabad kézzel kijelölt területet és ha az ablak hosszabb mint a képernyő (görgetni kell), akkor a teljes tartalmat tárolhatjuk, valamint ezeket ki is nagyíthatjuk.
Az elmentett képeket BMP, JPEG, JPEG2000, PNG, GIF, TIFF, TGA, PNG, PDF!! formátumokban tárolhatjuk. (Méret: 1.2 MB)

Adobe Reader 8.0 (magyar)

(Korábban Acrobat Reader) A Weben elterjedt PDF-fájlok megnézésére, a bennük való navigálásra és azok kinyomtatására való szoftver közép-európai, magyar változata. Nélkülözhetetlen! (Méret: 22 MB)

Hirdetés

Kattints a hirdetésre
Kattints ideWarning: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_2q1gf23tt1joopd5j3lvubaqp1, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0