Bejelentkezés
LETOLTES.FREEBASE.HU

FREEBASE

tárhely

Info

LETOLTES.FREEBASE.HU
/audio.html

Ingyen Letöltés - Hasznos Programok - FREE Downloads

Ingyenes, freeware programok, szoftverek számos kategóriában, letöltés

Legújabb twittek

@steindani A photos standard minőséget tudom javasolni. Úgy korlátlan a képes tarhely

Orbán: Rettegj, magyar! https://t.co/kCbCeTjLtM

Aki nem megy el szavazni, azt személyesen rúgom seggbe https://t.co/rs66hnN53P

ÚJ! Array felvétel, állásajánlat! - Még több állás: https://t.co/03LGydPruu https://t.co/VhoNkSxbs1

Ki vásárolt nagyobb tárhelyet? https://t.co/vqu701cIU6

@dude75 @dggfthr @hron84 A hétköznapi magnókazetta szalagja soha nem volt megbízható, a CD technológiája egy-két év… https://t.co/tCfJCOgyBk

@szoges ékezetet, szóközt tartalmazó belépési névvel nem lehet belépni a https://t.co/YIVt6XS5uj új oldalra, az ügy… https://t.co/koVTVzA9Lk

@antigravitacio Pedig nem lehet megunni!! 😀😀 Miénk 5 hónapos lassan, de tárhely már alig, alig.. 🤣Jó kutyázást! és KITARTÁST! 😀

O365 OneDrive for Bussines 1 Tb tárhely növelés 5 Tb-ra https://t.co/PD94nzZ03y https://t.co/UxcAegZfPM

Keresés

Add a Startlaphoz

Ingyenes/Freeware programok Audio kategóriában:

Winamp 5.35

Az elsőszámú MP3- és médialejátszó újgenerációs kiadása. Ablakai szabadon formázhatók, skinekkel alakíthatók, képes videólejátszásra. A Thingerrel a beépített alkalmazások érhetők el, a ShoutCast internetes rádióhallgatás pedig még mindig kiválóan működik! (Audio CD-k, Ogg Vorbis, Windows Media, stb. lejátszásra is...) (Méret: 5 MB)

Spider Player 1.86 (magyar)

Teljes értékű audio lejátszó, konvertáló program.
Támogatott formátumok: MP1, MP2, MP3, MP4, M4A, MPC (MP+, MPP), AAC, aacPlus, AC3, Ogg Vorbis, FLAC, Ogg FLAC, TTA, APE, WavPack, Speex, WAV, CDDA, WMA, MID, RMI, KAR, S3M, XM, MOD, IT, MO3, MTM, UMX.
A beépített konvertáló képes az összes felsorolt formátumot WAV, OGG, WMA illetve MP3 formátumba átkonvertálni. Rendelkezik CD grabber fungcióval, hallhathatunk internetes rádió adásokat, egyedire szabhatjuk skinek segítségével, valamint készíthetünk lejátszási listákat is (playlist).
A program alapból angol nyelven indul. Indítás után nyomjunk egy CTRL+P-t, majd a legördülő menüből válasszuk ki a magyar nyelvet. (Méret: 2.08 MB)

Audacity 1.3 (magyar)

Ez a program egy kiváló hangszerkesztő, mely "fizetős" társaikat maga mögé utasítva hódít. Lehetőség nyílik WAV, AIFF, AU, MP3, Ogg Vorbis, IRCAM fájlok szerkesztésére, konvertálására. A sávokat betöltve ( bármilyen formátum ) szerkesztjetjük, mixelhetjük, valamint effekteket adhatunk hozzá, illetve sebbességüket, hang magasságukat módosíthatjuk ( a sávok száma korlátlan). Nehéz lenne felsorolni az összes szolgáltatást, ezért javaslom mindenki próbálja ki.
A csomag tartalmaz a LAME MP3 enkódert (Lehetővé teszi, hogy az Audacity MP3 fájlokat exportáljon) és VST Engedélyezőt (Lehetővé teszi, hogy az Audacity VST-bővítményeket töltsön be). (Méret: 3 MB)

Free CD Ripper

Ingyenes CD ripper, grabber alkalmazás.
Lehetőségek: CD ből MP3, CD ből OGG VORBIS, CD ből WAV, valamint az MP3 adatok szerkesztése.
Verzió: 1.4 (Méret: 1.1 MB)

Hirdetés

Kattints a hirdetésre
Kattints ide