Bejelentkezés
LETOLTES.FREEBASE.HU

FREEBASE

tárhely

Info

LETOLTES.FREEBASE.HU
/20190810-Dupla-kijelzot-tripla-kamerat-es-csucslapkat-hozott-a-Nubia-Z20-Origo

Dupla kijelzőt, tripla kamerát és csúcslapkát hozott a Nubia Z20 - Origo

Dupla kijelzőt, tripla kamerát és csúcslapkát hozott a Nubia Z20 - Origo Ingyen webtárhely szolgáltatás, segítségével weboldalát elérhetövé teheti az interneten. Szolgáltatásunk magánszemélyek és jogi személyek számára egyaránt hozzáférhetö, a regisztráció csupán pár percet vesz igénybe. A nálunk tárolt oldalak a regisztráció pillanatától kezdve reklámmentesek, nem kell emelt díjas smst küldeni, vagy éves díjat fizetni a reklámcsík eltüntetéséért, mivel nálunk nincs semmilyen reklámcsík vagy felugró reklám ablak. Minden regisztrált felhasználó webtárhelyet kap, melyel szabadon gazdálkodhat, nincs fájl típus vagy fájl méret korlátozás a szerveren. PHP scripteket biztonsági okokból nem lehet futtatni a szerveren.

Legújabb twittek

Memória és tárhely is lehet egyszerre az UltraRAM https://t.co/xTvU5a4VAU

@majesz00 kábé 700 Ft egy hónapra a plusz tárhely, nekem annyit megér. 😁 De amúgy mellette használom a Google Fotókat is, az korlátlan.

@csoka86 Életem második számítógépében volt 20 Gb tárhely. #okboomer

@zorkabodajki Bc nincs tárhely on her phone

Ügyfélkapu - Beérkezett üzenetek https://t.co/UwOlMuoHGa

Keresés
Dupla kijelzőt, tripla kamerát és csúcslapkát hozott a Nubia Z20  Origo

Továbbra is célja a mobilgyártóknak, hogy az okostelefonok előlapja egy zavartalan felületű kijelző legyen, keret nélkül. Egyesek felugró kamerát választanak, ...